Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2012 18:01 - Трактора се разпозна като “мозъка на Наглите”
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бившият съветник от ДАНС Алексей Петров, който е подсъдим по обвинения за тежки престъпления, се разпозна в думи на министър Цветан Цветанов от интервю по Би Ти Ви. В него шефът на МВР твърди, че неосъждан мъж, заемал високи постове в държавата, е гръбнака на организираната престъпност и мозък на “Наглите”. 

 

В този образ Алексей Петров припозна себе си и поиска право на отговор от телевизията. Той се ожали, че през последните две години го нарочвали за всички престъпления в държавата – палежи, отвличания, взривове и т.н.

 

Не съм гузен, не се опитвам да избягам от отговорност, но Цветанов свързва всички престъпления с мен, за да оправдае провалите си в борбата  с престъпността.

 

Трактора обаче не можа да даде адекватни и задоволителни отговори на поставените журналистически въпроси: Какво е работил ДАНС по негово време по проблема с отвличанията и защо не беше разкрито нито едно от тези тежки престъпления?

 

Петров обясни, че нищо не знаел и за мистериозната фондация, в която потънаха парите на Ангел Бончев, платени за откупа на жена му. Той не можа да обясни и как хора от неговото обкръжение и бизнес среда са свързани със скандалната фондация и действията на “Наглите”.  



Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2671631
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив