Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2012 10:00 - Това остава от BMW M5 след удар с 300
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1653 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       
  • image

Германските суперседани са особена порода автомобили, описвани често с клишета като "направени за аутобан". Прясна катастрофа с BMW M5 от вторник обаче потвърждава, че надали има по-подходящи возила за немските магистрали, в някои участъци от които няма ограничение на скоростта.

Причина за инцидента на аутобан A81 недалеч от Тюнинген до швейцарската граница станала неадекватна маневра на друга кола, заради която 60-годишният шофьор на M-петицата губи контрол, удря се последователно в лявата и дясната мантинела, след което се претъркулва неколкократно през покрив и 100 метра по-късно спира в тревата.

image

От предния капак на баварския седан започва да излиза пушек, но двамата синове на шофьора, които го следват с M6 и M3, успяват да измъкнат баща си и 20-годишната му спътница от развалините и да угасят пламъците. Според 
Suedkurier.de автомобилът е катастрофирал с над 300 км/ч.

image

Водачът и пътничката са откарани в болница с тежки наранявания, но в стабилно състояние. Оцеляло е дори кучето на задната седалка.

image

Магистрала A81 стига от Щутгарт почти до границата с Швейцария. Аутобанът е известен с една от най-дългите отсечки без ограничение на скоростта в Германия.



Тагове:   БМВ,   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665629
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив