Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2012 06:51 - ЕМИЛ ВАСИЛЕВ КЪМ КОЛЬО КОЛЕВ: П*ТКА СИ, КУРВА И ПРОСТИТУТКА!
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1590 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Депутатът Емил Василев избълва куп цинизми по адрес на директора на агенция "Медиана" Кольо Колев. Той скочи на социолога след проучването, според което се наблюдава драстичен спад в доверието към РЗС.
"До Кольо Колев от "Медиана": путка си Кольо, курва и проститутка! Без извинение! Такъв си беше от малък - срещу пари лижеше гъзовете на силните политици на деня, без разлика на партийната им принадлежност", написа на виртуалната си стена Василев.

Макар и по циничен начин, той припомни порочните практики, предрешаващи резултатите в немалка част от социологическите проучвания. "Понеже не ти дадохме пари за това твое "социо-лъжи-ческо" проучване, резултатът ни се оказа нулев. Крайно време е в Наказателния кодекс да се инкриминира престъплението "Разгласяване на лъжливи социологически проучвания". Докато едно такова лайно като тебе не влезе в панделата за назидание, горкия български народ ще бъде все така тотално манипулиран, а в парламента ще влизат хора, които с нищо не са го заслужили", завършва Емил Василев.


Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
5



1. andrei - Тоя доносник и мръсник на ДС- Василев,
10.05.2012 11:22
нямали най-сетне да си затвори миризливата уста или иска ние да му я затворим.Ибрикчия мръсен...
цитирай
2. lori77 - Поздравления за Емил Василев. В...
10.05.2012 17:49
Поздравления за Емил Василев. Време е всичко да бъде назовавано с истинските му имена. Истината е, че отдавна никой не вярва на подобни проучвания, защото те са поръчкови и целят манипулация на общественото мнение и обслужването на нечисти интереси.Медиите, както и тези измислени социолози се превърнаха в подлога на политически структури. За жалост народа ни е пословично прост и няма как да прозре истината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673376
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив