Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 17:21 - „Червените бригади” удрят политици и „роби журналисти”
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1326 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.05.2012 17:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Нова революция и диктатура на пролетариата, е спасението от кризата. Затова ще ударим политически лидери, банкери и техните „роби журналисти”. Това е кратката програма, която излагат в писмо крайно лявата терористична организация „Червените бригади” в Италия. 
Документът е получен в редакцията на в. Il Giornale, собственост на брата на Силвио Берлускони. Предполага се, че документът е получен и в миланския гранд Corriere della Sera.

Време е за бойни действия навсякъде, пролетариатът трябва да се обедини, прокламират левите радикали. Те обаче отхвърлят обвиненията, че са автори на взрива край училище в Бриндизи. По-скоро това е провокация на „фашистката държава”, както стана с взрива в Милано през 1969 г., се твърди в писмото.

На 18 май емблемата на „Червените бригади” бе открита до дома на шефа на най-големия италиански оръжеен холдинг  Finmeccanica Джузеппе Орси (Giuseppe Orsi). Веднага започна полицейско разследване, но без резултат.

Червените бригади действат в Италия през 1970 –х 1980 г. През 1978 г. те отвлякоха и убиха Алдо Моро, бивш министър председател. След 2000 г. крайно левите сили отново се активизираха.

Българските служби също имат оперативна информация за готвени провокации, но от страна на структури на организираната престъпност. Покушението срещу зам.-шеф на ГДБОП, което бе разкрито преди седмица не е единствената наказателна мярка, за която тайните ченгета знаят. Има и други лица, които мафията е набелязала за атакуване. Има сведения също, че политици подкрепят тези терористични намерения, които целят дестабилизация в страната.

 

image  


Тагове:   азия,   Китай,   Америка,   европа,   пазар,   долари,   коли,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675148
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив