Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2012 19:06 - СРЕТЕН ЙОСИЧ ФИНАНСИРАЛ МЛАДЕЖКОТО БСП
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1126 Коментари: 0 Гласове:
3



 Топла връзка между високите етажи на БСП и сърбина Сретен Йосич разкри разсекретен разговор по делото “Килърите”. Записът е част от СРС-тата, които лично министър Цветан Цветанов разреши да станат достояние на медиите.
Въпросният разговор, който днес бе слушан в съдебната зала, е между един от основните свидетели на прокуратурата Боян Джамалов и шефа на Отдел “Контратероризъм” в ГДБОП Валентин Цоновски, пише “Стандарт”. 

Джамалов информира топ ченгето за връзката между “Килърите” и сръбския мафиот. “Лично видях колата на Младен Червеняков пред къщата на Сретен Йосич ден преди да го арестуват. Знам, че беше там предния ден, но се напил вечерта и затова останал”, казва в разговора Джамалов.

По думите му, Младен Червеняков и лидерът на младежкото БСП били двете основни фигури във взаимоотношенията на социалистите с Йосич. Именно чрез Кирил Добрев сърбинът наливал пари в партийната структура. Според Джамалов, Червеняков често отскачал до Сърбия, понякога водел и сина си. “Пешо ми каза (бел. авт. - Петър Стоянов - Сумиста), че е важно да си добре с младите на БСП, с младежката им организация”, споделя свидетелят пред Цоновски.



Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673496
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив