Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2012 07:22 - НАМЕРИХА У ДОМА МУ МЪЖ, ПОЧИНАЛ ПРЕДИ 20 Г.
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1445 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Испанските полицаи намериха тялото на починалия преди 20 г. испанец Висенте Бените в неговия собствен дом в селището Канисал. Всички съседи са си мислели, че той отдавна се е преселил на друго място, съобщава вестник “Гардиън”.
Полицията не може да определи точната дата на смъртта, но, очевидно, Бените не е жив най-късно от 2002 г., когато бе въведено еврото – всичките пари в къщата са песети. 

Разпит на съседите показа, че мъжът не е бил виждан от 20 г. насам, като повечето от тях смятали, че той се е преместил да живее в Португалия. Най-учудващ е фактът, че всичките до един си спомнян странен инцидент – Бените е вързал кучето си за оградата, но не се е върнал да го отвърже. Кучето впоследствие е било взето от съседи, които не са си направили труда да разберат какво се е случило с неговия стопанин. 

Тази седмица племенникът на починалия, който живее в същото селище, най-накрая решил да разбере какво се е случило с чичо му и разбил вратата на дома му. Там го заварил само трупът на близкия роднина. Защо на племенника са му трябвали 20 години да намери чичо си, никога няма да стане ясно.



image  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665945
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив