Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2016 12:05 - Ако никога не се отпускаме, мускулното напрежение се натрупва .....
Автор: platttonnn Категория: Поезия   
Прочетен: 1930 Коментари: 2 Гласове:
4



ЗАЛЕЗЪТ НА СЛЪНЦЕТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН СЪЩО ДА ОСВОБОЖДАВА НАПРЕЖЕНИЕТО В МУСКУЛИТЕ, КОЕТО НАТРУПВАМЕ ОТ РАБОТАТА
Ако доброволно се подготвим за отпускане при залез и по този начин освободим  мелатонин, ние също така освобождаваме нашето умствено напрежение и напрежението в мускулите си, което сме натрупали по време на работа. Ако, освен това, се “наслаждаваме” на отпускането, продължаваме да отделяме допамин, който ни поощрява да смиламе ефикасно вечерята си и да дишаме ефективно по време на сън, за да помогне на тялото ни да се излекува и подготви за очакващия ни нов ден.
Ако никога не се отпускаме, мускулното напрежение се натрупва ден след ден, и когато се натрупа и увеличи около белите дробове, те вероятно ще привикнат да дишат все по – малко и по – малко, и това е причината, поради която болните от рак трябва да “научат” белите си дробове да се разширят отново до задоволителното ниво, необходимо за дишането.
Обичта към работата ни през деня и обичта към почивката през нощта кара тялото ни да продължава да произвежда и отделя допамин по време на превключването, който ни помага да смиламе и поемаме храната и да дишаме ефективно, за да удовлетвори нашата нужда от излекуване по време на сън.

Всичко зависи от способността ни да се освободим от стреса, който натрупваме през деня, и да започнем да обръщаме внимание на разтоварващите и чувствителните неща, които наистина влияят на способността ни да спим и се лекуваме в подготовката за утрешния ден. Няма по – важен аспект за нашето здраве от способността да дишаме добре и ефективно, така че да се отпуснем достатъчно, за да постигнем R.E.M. сън.


Тагове:   слънце,   мъже,   щастие,   здраве,   рак,   болест,   жени,   живот,   деца,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - А употребата на алкохол как влияе на ...
28.02.2016 09:32
А употребата на алкохол как влияе на отпускането?
цитирай
2. platttonnn - Отпускането с алкохол е,
28.02.2016 18:32
краткотрайна заблуда!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665681
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив