Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2011 18:43 - Инджова: Извиках Костов да спасяваме държавата, а той започна да ми ходатайства за ресторантьор
Автор: platttonnn Категория: Политика   
Прочетен: 1896 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лидерът на ДСБ бил политически имплант image Вече 36 години слушам какво казва Иван Костов и ми идва малко в повече. Това заяви в "Насреща: Люба Кулезич" експремиерът Ренета Инджова по повод интервюто с лидера на ДСБ в предаването от миналата седмица. Виждали сме многоликите му превъплъщения, подчерта тя и припомни как Костов върна Златния скункс и го прати на Румен Христов. Инджова оприличи действието със средния пръст, показан наскоро от Цар Киро. Посланието било, че Костов ще си остане човекът, който иска да оглавява синята идея. "Когато му дадеш възможност да се държи като християнин, той започва да се държи като месия. Не съм виждала по света лидер на опозицията, толкова ухажван от медиите", каза Инджова.

"Костов е политически имплант", категорична е тя. "От 1975 г. се познаваме. За 36 години той израстна от лектор в профсъюзни организации, стана дисидент и т.н.", каза Инджова и се оплака, че през цялото това време имало пиетет към него като към продукт на демократичната идея.

"Приватизацията беше приготвена от мен да върви по касов модел, който да носи приходи", похвали се Инджова, след което разкри, че Иван Костов е имал съвсем друга визия. "Враждебна съм към министър-председател, който твърди, че стабилизира финансово страната, но в същото време не той го прави", възмути се тя.

Инджова разказа и за среща между нея и Костов след парламентарните избори през 1994 година. Тогава тя имала възможността с помощта на синия лидер да касира изборите и въобще да не се стига до фаталното управление на кабинета "Виденов". "Вместо да говорим за важни неща, се оказа, че Костов е дошъл при мен, за да ходатайства за негов близък ресторантьор", разкри тя.

В края на разговора Ренета Инджова изрази надежда, че лидерът на ДСБ няма да успее да стане професор: "Недопустимо е децата ни да бъдат учени от човек, който е провалил една наука в практическата й функция".



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. dedenze - О о.. ще стане професор Костов и оше как !
12.12.2011 16:40
Шом Стоичков стана доктор хонорис кауза, що да не стане и той, поне професор, може и някоя махала да прекръстят на него - говори се за Факултета !? На базата на неговите велики, икономически и социални познания и способности, българите обедняха незапомнено досега в 1400 годишната си история ! Това не е лесно да постигнеш за толкова кратко време, нужен е талант.
цитирай
2. zryncho - черната уфсъ
21.04.2012 03:32
знаете много добре, че костов е просто маша. а кой е АРХИТЕКТА може само да се гадае. ако все пак някой знае имена, нека спомене.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2674726
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив