Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2012 17:31 - Станишев за Унгария: Нещата са извън контрол
Автор: platttonnn Категория: Политика   
Прочетен: 1034 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БСП подкрепя протестите на социалистите в Будапеща image Сергей Станишев Президентът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев приветства усилията на унгарската опозиция, която организира митинг в защита на демокрацията в центъра на Будапеща, съобщиха от пресцентъра на БСП. Протестиращите се обявиха срещу авторитарните мерки на управляващата партия ФИДЕС, както и срещу ограничаването на независимостта на съдебната система, на медиите и на централната банка, което нанесе значителни поражения на демократичните устои на Унгария.

Сергей Станишев открои водещата роля на лидера на Унгарската социалистическа партия Атила Мещерхази за осигуряването на единството на опозицията в страната. "Атила Мещерхази помага за изграждането на коалиция на демокрацията в страната. Коалиция, изградена върху най-мощната сила във всяко общество - хората, заяви Станишев.

Нашата роля е да положим усилия светът да узнае, че унгарското правителство, водено от Виктор Орбан, е извън контрол. Атила организира опозицията в страната и наш ред е да отговорим с международно заклеймяване на управлението на Орбан.”
 



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - Дано не им е обещал "личната си подкрепа" .
04.01.2012 18:51
Стачкуващите железничари и "трактористи" у нас не дочакаха обещаната му "подкрепа".
Някои даже си го и понапсуваха .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2674785
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив