Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2012 07:52 - МЕЖДУНАРОДЕН МАЙСТОР СЕ ПРЕТРЕПА ПРЕД ДИСКОТЕКА
Автор: platttonnn Категория: Спорт   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
0



 29-годишният международен майстор по шахмат Велислав Куков от Кюстендил е с мозъчно сътресение и наранявания на главата, след като паднал от близо 3 метра височина в Благоевград, съобщава "Струма". Инцидентът станал в ранни зори вчера. Пострадалият бил с компания на дискотека. Тръгнал си от купона, като в района срещу хотел “Ален мак” загубил равновесие и паднал в подземния етаж, където са гаражите на жилищна кооперация. Заедно с него бил приятел, също от Кюстендил.

Веднага е подаден сигнал на тел. 112, на пострадалия шахматист е оказана първа помощ от екип, начело със спешния медик Марин Вълков. Младежът бе неадекватен, с наранявания по главата и кървене от ухото, след оказаната първа помощ по спешност бе настанен в болница, каза д-р Вълков.

При направените изследвания в образна диагностика не е установена черепна травма и фрактури по тялото. Напълно според очакванията пациентът е употребил солидно количество алкохол. След лекарския преглед младият мъж е насочен в хирургично отделение, но отказал болнично лечение и си тръгнал.

За инцидента е информирана и полицията, приятели на пострадалия са дали обяснения пред служители на реда.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676156
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив