Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2008 13:02 - Ново
Автор: platttonnn Категория: Технологии   
Прочетен: 1042 Коментари: 1 Гласове:
0



11 правила как да НЕ сваляте момче imageДойде ли време за свалки и става горещо, много горещо... и малко сложно. Ако вие сте истинска мацка, то трябва да може с лекота да се справите с всеки мъж, че как иначе. Понякога обаче нещата не се получават, защо ли?

Има хиляди съвети какво трябва да правите на среща, но много малко е изписано по въпроса какво НЕ трябва да правите. А това май е по-важното, как да не се издъним пред обекта на нашите фантазии.

И така, момчетата са странни същества. Има два вида – едните са лесно достъпни и лесно се поддават на изкушенията, а другите много по-трудни за пленяване.

За лесните няма какво да говорим, те са повърхностни и не е много трудно да им влезеш под кожата. При тях няма много неща, които могат да затруднят мацките.

Другите са по-сложни, при тях трябва да се подхожда с финес и с тактика, особено тактика. Ето някой неща, които със сигурност няма да ви помогнат, за да достигнете до сърцата им.

1.Никога не бъдете агресивни и прекалено активни, защото мъжете предпочитат те да държат контрола над нещата.

2.Не бъдете прекалено открити, а само загатвайте за нещата, които са ви интересни. Така ще ги държите в напрежение и ще подхранвате интереса им. Не излизвайте душата си като пролетен порой, нека любимецът ви сам пожелае да открие какво ви вълнува и какво не.

3.Не напомняйте постоянно за бившите си, мъжете не обичат да слушат за тях. Или ако го правите, правете го съвсем тънко, колкото да го накарате да проревнува – не прекалявайте!

4.Не се изказвайте неподготвени, защото никога не се знае дали човека отсреща, не знае повече от вас. Така ще станете за смях.

5.Ако пък сте уверена в знанията си, не парадирайте излишно с тях – рискувате да комплексирате обекта на желанията ви. Помнете, мъжете ги е страх от умни жени.

6.Факт – мъжете обичат по-естествените неща. Но това не означава, че на първата си среща трябва да отидете с намачкана коса и дрехите за пазар. Покажете им колко сте хубави. Всеки мъж се радва да има красива жена до себе си.

7.Не прекалявайте със смс-ите и обажданията. Това дразни не само тях, а и околните. Направо може да ви съсипе връзката. Контролирайте повече себе си, отколкото него.

8.Не се мъчете да се харесате на приятелите му, в крайна сметка той e важния, а не приятелите му.

9.И не прекалявайте с комплиментите. Мъжете са тези, които правят комплименти нали така? Разбира се някоя друга неочаквана ласка ще им дойде добре.

10.Не натяквайте мнението си по разни въпроси, от които не разбирате - футбол например. Или ако го правите, правете го с чувство за хумор – нека разбере, че се шегувате и нямате представа за какво говорите.

11.Не задавайте много въпроси. Все пак не сте разпитващ от полицията, а мацка на ниво.

Общо взето това са някой от неписаните правила. Искам да уточня, че всеки мъж е индивидуален случай и не при всеки минават тези номера. Така че сами трябва да се научите да преценявате мъжете и да намирате правилния подход за всеки поотделно. Успех със свалките!


Тагове:   ново,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nesymsama - благодаря за полезния пост !
09.11.2008 14:34
май нарушавам доста правила (основно 1,2,5,8,9...) и разбирам защо привличам все женствени мъже...
Благодаря, дано да го имам предвид следващия път :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675938
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив