Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2012 18:35 - УЧЕНИ: ЖЕНИТЕ ИСКАТ ДЪЛЪГ СЕКС И АКО МОЖЕ ДА Е НА АЙФЕЛОВАТА КУЛА
Автор: platttonnn Категория: Забавление   
Прочетен: 1494 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Американски учени са си поставили задачата да изяснят от какво най-много не са доволни мъжете и жените по време на секс. Оказа се, че най-често разногласия възникват заради продължителността на половия акт.
Изследването, проведено по инициатива на известен производител на презервативи, потвърди, че 37% от хората не успяват да получат удоволствие по време на половия акт, а 14% приключват с него по-рано, отколкото техния партньор. 

В проучването са участвали хиляда мъже и жени на възраст над 18 г. Оказва, се, че 75% от мъжете и 66% от жените всеки път по време на секс се опитват да променят неговата скорост и продължителност. 

46% признават, че за тях е невъзможно да достигнат до оргазъм едновременно с партньора си. 25% са на мнение, че идеалният полов акт трае 10 минути или по-малко. 

75% от респондентите са разказали, че с удоволствие правят секс на необичайни места – автомобил, басейн или плаж. Много жени също искат да правят секс на Айфеловата кула и в Бъкингамския дворец. Хит сред мъжете е порно разврат в Белия дом. 

Сексът под душа се практикува от 31% от хората, любовните игри на дивана от 23%, а 22% са готови да се вземат на верандата или на балкона.


Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665589
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив