Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2012 19:58 - Руски мекерета,новите,стари кресльовци,бълват газове.
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 1104 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.01.2012 20:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Те са неуморните лакей,щом руските монополисти хитровато им намигнат. Винаги през драматичната ни история е имало безродници,които за жълти стотинки са продавали държавните интереси.

Безгръбначните са стигали до там,да се предлагат за руска губерния,срам и позор за тази измет. Народните страдания,не впечатляват родените да слугуват на чужди интереси.

Тези безмозъчни и безотговорни групировки,пет пари не дават за реалните проблеми на обикновеният човек. Но веднага надават вой,правят се на загрижени за народа,когато има възможност да постигнем добро за страната. Като се освободим от енергийната зависимост и станем самостоятелни.

Никой няма да им пречи да си общуват с техните братушки. Но както руснаците защитават интересите си,би трябвало и те да го правят. Общуването няма нищо общо с икономиката,която трябва да е изгодна за двете страни.

Не си спомням случай,когато тези хороводци,са заставали твърдо срещу,желанието на газпром за все по-високи цени на газта.

Крайно време е да им уврат главите,защото шистовият газ е наше богатство и суверенитет. Американците не са по тъпи от нас,използват го вече тридесет и пет години.



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2677032
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив