Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2011 21:05 - Бащата на починалата родилка: Лекарите са отговорни за трагедията
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 882 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.11.2011 21:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бременната имала рожден ден на 19 ноември и контракциите й почнали горе-долу от тогава. Майка й каза, че Надежда имала проблеми с първото си дете в тази болница и затова отново избрала “Шейново” за второто раждане и се надявала, че този път ще са по-внимателни и че ще са си взели поука.
Бебенцето на командно дишане, с тежка епилепсия и гърчове image Лекарите са отговорни за трагедията, укриват се и в момента, не ни дават необходимите документи. Това каза пред ТВ7 бащата на починалата в “Шейново” родилка Димитър Узунов. Заедно със съпругата си Юлияна, която е доведена майка на издъхналата Надежда, мъжът бил неотлъчно до бременната си дъщеря.

Не е платила за избор на екип, тя е с направление 7 за раждане, каза майката. През цялата бременност нямаше симптоми, всичко беше нормално, всички изследвания и тестове са й правени и всичко е в норма. Не се е оплаквала от нищо, всичко беше нормално, беше категорична жената.

Може би Надежда е имала някакво скрито заболяване, казали медиците на почернените родители.


В деня преди да почине, Надежда дошла с родителите с в болницата, но лекарите й казали, че контракциите й трябва да са на две минути и да се върне вкъщи и да чака, защото нямала достатъчно разкритие.

Така хората се прибрали в къщи и се върнали в болницата през нощта. За секунди й прилоша пред кабинет 15, няколко минути след това от етажите дойде един доктор, оттам нататък започнаха да се грижат за нея, но първоначално пре целия ден заключението беше че няма достатъчно разкритие, а тя беше с контракции от предишния ден, разказа майката на Надежда.

Бебето е на командно дишане, с тежка епилепсия, ако оцелее, ще е с тежки мозъчни увреждания, проплака жената. Това е, което знаем до момента и то не благодарение на лекарите на “Шейново”, каза жената. По думите й детето било с гърчове, а не са им казали. Час и десет минути са го държали, преди да го изродят и може това да е причината за всичките увреждания на детето, каза тя.

Първоначалните резултати от проверката ще са готови до 2 дни.
 


Тагове:   ново,   лъжа,   зло,   истина,   престъпление,   игри,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2677161
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив