Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2012 18:55 - ВИЖТЕ ШОКИРАЩИ СНИМКИ ОТ ВЗРИВА ВЪВ ВАРНА
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 2822 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Йордан Харасимов участва в управлението на фирмите "Север - експорт 1" и "Север експрот 2001"
image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image Снимка: "Импакт прес груп" Варненският бизнесмен Йордан Харасимов е мъжът, който бе брутално убит тази сутрин в центъра на морската столица. Инцидентът е станал на около десетина метра от кръстовището на булевардите "Княз Борис I" и "Цар Освободител". 

Взривното устройство се е задействало на двадесетина метра от светофара докато луксозната му кола "Ауди А6" се е движила към центъра на града. След експлозията тя е продължила да се движи на собствен ход, след което се е ударила в светофара.

Няма пострадали пешеходци при зловещия инцидент. Взривеният е бил откаран в противошоковата зала на варненската болница "Св. Анна". Въпреки лекарската намеса е загинал.  

Според информация на полицията става дума за умишлен взрив. В момента се оглед на местопроизшествието. Кръстовището по бул. "Княз Борис І" и "Цар Освободител" е отцепено от полицията. 

Йордан Георгиев Харасимов е роден на 10 март 1959 г. във Варна. Постоянният му адрес е в бл. 183 на квартал "Чайка". 

Проверка на БЛИЦ в съдебно – правните регистри показа, че убитият е собственик и участва в управлението на две дружества със сходни имена - "Север - експорт 1" и "Север експрот 2001".  Те се занимават с преработка и търговия на риба и рибни продукти. Мъртвият е и едноличен собственик на "Харасимов" ЕООД. 

"Север експорт" е най - големият износител на рапани по Северното Черноморие. То притежава 3 кораба с дължина до 24 м, които според регистъра на риболовния флот са среден клас. От края на 90-те години фирмата изнася рапани за Япония, Корея, Виетнам, САЩ, а отскоро и за Китай. До 300 т годишно е стигал експортът в добри години. 

Производствената база на "Север експорт" в южната промишлена зона на Варна е разгърната на 15 дка площ, от които цехът и складовите халета заемат 2.7 дка. 


Тагове:   ново,   Гоце,   взрив,   бТВ,   мафия,   Кунева,   Гергов,


Гласувай:
6



1. ssimeonov - "Инцидентът"
28.02.2012 13:58
Направо се върнахме с 10-15 години назад!!! Все едно сега започваме прехода отново . Толкова ли изгладняха, че пак започнаха да се взривяват, или те просто не са преставали никога?


С.Симеонов
www.prevodicarel.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676449
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив