Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2011 08:52 - Пироманите наглеят: палят близо до СДВР
Автор: platttonnn Категория: Други   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
1



image Тази нощ бяха подпалени поредните пет леки автомобила в София. Палежите вече се превърнаха в пандемия. Почеркът е същия като при предишните пожари, но извършителите продължават да са на свобода.

Пет автомобила бяха запалени тази нощ в София. Два от тях са били запалени в ж.к. „Люлин”, като в 00.15 часа е подаден сигналът за първата лека кола с марка „Пежо 306”, а за втората с марка „Мазда” сигналът е подаден към 00.30 часа.

Три автомобила пък са горели на ул. „Добруджански край” срещу блок 1 в близост до СДВР. Сигналът за този палеж е подаден около 1.47 часа. Запалени са били леки коли с марки - „Пежо”, „Волво” и „Фолксваген Пасат”.

Към този момент няма информация собствениците на автомобилите да са криминално проявени лица. При палежите няма пострадали. За първи път обаче три автомобила бяха опожарени недалеч от полицейско управление.

Припомняме, че вчера други три автомобила изгоряха в София. В почерка на горелите коли миналата нощ имало доста разлики от досегашните палежи, казаха от полицията. Все още извършителите не са разкрити, но палежите са тревожно много, а опожарените автомобили са над 30.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2682196
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив