Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2012 17:30 - Иранец с 3-месечна ерекция заради татуировка на пениса
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1111 Коментари: 0 Гласове:
0



Каръкът си изографисал фразата "Успех в твоите похождения!" image Заради татуировка на пениса иранец изпадна в приапизъм - състояние на постоянна ерекция, без наличие на психологическа и физическа стимулация. 21-годишният иранец, чието име не се съобщава, отишъл в студио за татуировки, където поискал да му татуират върху пениса фразата "Успех в твоите похождения!", както и първата буква от името на неговата възлюбена.
След като татусът бил направен обаче, той получил силно кръвотечение и ерекция, продължила цели 3 месеца.

Причина за приапизма, според лекарите, била иглата, с която е била направена татуировката - прониквайки прекалено дълбоко, тя вероятно е засегнала нервни окончания, свързани с ерекцията. На пациента му била направена операция, целта на която била да се улесни оттичане на кръвта от пениса му. Интервенцията обаче не се оказала особено ефективна.

На младия мъж му била предложена втора операция, но той я отказал с мотивировката, че не изпитва болка заради перманентната ерекция и е способен да осъществи полов акт, като дори заявил, че не съжалява за направената татуировка. Няма информация каква е била по-нататъшната съдба на младежа, като обаче изтъква, че състоянието на приапизъм може да бъде не само болезнено, но и опасно за здравето.

 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676974
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив