Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2012 17:06 - A.Бончев :
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 640 Коментари: 0 Гласове:
1



 При отвличанията хора "от високо" ръководеха нещата

A+

A-

   image  Ангел Бончев ДАНС пък издала документ за това, че с фондацията, на която били дарени парите за откуп, нямало нищо нередно. Въпросната фондация "Утре за всеки" се опитва да докаже, че сумата е предадена доброволно.

„Наглите” ми нареждаха къде да даря парите за откуп и затова ги дарихме на Фондацията „Утре за всеки”, обяви по ТВ 7 Ангел Бончев. Припомняме, че той беше отвлечен през 2008 година от групата на „Наглите”. При предаването на откуп похитителите отвлякоха и съпругата му Камелия Бончева. 

ДАНС издала документ за това, че с фондацията нямало нищо нередно, каза Камелия Бончева. Посланието било, че с фондацията всичко е наред. Сега въпросната Фондацията се опитва да докаже, че парите са дадени доброволно.

 

Имаше хора на високи позиции в полицията, които ръководеха нещата, повтори отново Ангел Бончев. Той разказа, че във времето, когато търсели съпругата му Камелия имало много случаи, когато заедно с полицаите тръгвали на акция, но веднага след това идвало обаждане да се прибират. Те получаваха обаждания от високо, каза Бончев.

 


Тагове:   мафия,   полиция,   откуп,   нагли,   пари,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2682746
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив