Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2011 09:46 - Борисов: Росен ме превъзхожда - вижда по-далече
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1249 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image При второто си гостуване при приказливия професор премиерът Бойко Борисов не само успя да вземе и удържи думата за много повече време от предишния път, но дори успя да накара тв водещия да се съгласява с него и често-често да казва смирено "да, да" и "добре". Професор Вучков правеше усилия да се сдържа и да задава по-кратки въпроси и да не се захласва в многословните си коментари, но едва успяваше. Затова Борисов със самоирония му припомни първото си интервю при него. “Смя ми се цялата държава миналия път! “, призна той.

С присъщия си патос Вучков упрекна премиера, че е издигнал Росен Плевнелиев за президент, вместо той да се кандидатира. “Превъзхождаш го, Бойко! Ти ще го захлупиш, ще потъне в сянката ти!”, изпадна в екзалтация професорът.

Много сдържано Борисов призна, че Плевнелиев всъщност го превъзхожда. “Ще ти кажа кое е неговото превъзходство над мен. Росен има по-дългосрочен поглед, вижда по-далече от мен, може да гради стратегия за 2020 г. Мен само днешните проблеми ме занимават,” обясни той. Освен това Росен бил по-добре познат в Европа и говорел перфектен немски и английски.

Професорът намеси в разговора и кандидата за вицепрезидент на БСП - Стефан Данаилов, твърдейки, че той е истинският конкурент на ГЕРБ. Въпреки възхвалата си за актьора политик, Вучков с гръмък смях припомни, че като министър на културата, Данаилов написал в текст “сбогом” със "з".

Това пък подсети Борисов за нещо друго и той му разказа следния полицейски виц. "Един началник събрал подчинените си и им казал, че във вторник ще има оперативка. Накарал един от тях да напише съобщението на стената. След малко полицаят го настигнал и го попитал как се пише вторник - с "в" или с "ф". Началниккът се замислил и отсякъл: Пиши го в сряда".

Борисов сподели в студиото на Вучков, че Синята коалиция и БСП се бият за гласовете на Доган, който неслучайно нямал кандидат - президентска двойка. "Ако не сме първи на изборите, ще подкрепим Синята коалиция от сърце", обяви той.

След като Вучков дълго плю по Вежди Рашидов, премиерът му каза, че Нина Чилова била успешен културен министър. Професорът веднага припомни, че не знаела кой е Златю Бояджиев.
“Професоре, остаряваш, щом почваш да не харесваш жените”, с добродушно-снизходителна усмивка реагира премиерът и се извини на зрителите за продължилото час и половина интервю./БЛИЦ

 


Тагове:   мога,   невъзможно,   трудно,   исках,   Знам,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - hffRSfLvrKTZsKdFtDL
30.10.2012 06:44
BsSJVz <a href="http://quialwjwsdkd.com/">quialwjwsdkd</a>, [url=http://ofklghpximfh.com/]ofklghpximfh[/url], [link=http://elpkbrcgorlz.com/]elpkbrcgorlz[/link], http://sosxgldibxpb.com/
цитирай
2. анонимен - uTnPkDGFmeoEd
30.10.2012 12:00
7Jr3fc <a href="http://tqawwwkycjyj.com/">tqawwwkycjyj</a>, [url=http://madllboeuqnj.com/]madllboeuqnj[/url], [link=http://wovqggvvpohv.com/]wovqggvvpohv[/link], http://qlnpeinpieam.com/
цитирай
3. анонимен - LPCVBEOWioVeBKaLaFd
30.10.2012 14:04
xq766A <a href="http://ppidvxzkhtxb.com/">ppidvxzkhtxb</a>, [url=http://mrkqsulgtqvh.com/]mrkqsulgtqvh[/url], [link=http://fsjmmhqlanqe.com/]fsjmmhqlanqe[/link], http://ojtzemcjkokf.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2677182
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив