Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2011 17:48 - Вижте какви секс практики са забранени със закон в САЩ
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1391 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какви ли не чудатости се случват по територията на нашето земно кълбо, но стига приказки, а най-нагледно да ви дадем няколко примера за непозволени сексуални практики в САЩ, които меко казано ни озадачиха.
Гражданите на най-законовата държава в света се ""радват"" на странни забрани    
1. В градчето Анистън, което е сгушено в щата Алабама, ако жена загуби игра на билярд, е незаконно да урежда сметките си със секс.

2. В пенсилванския град Харисбърг не е разрешено да правиш секс в телефонна кабина с шофьор на камион.

3. Котънууд е малък град на територията на Аризона, в който ще бъдете глобени, ако се отдадете на по-бурни интимности в кола със спукана гума, а размерът на парите, които ще трябва да платите моментално ще се удвои, ако сексуалният контакт е осъществен на задната седалка на превозното средство.

4. В щата Уайоминг се намира и градът Нюкасъл, в който правенето на секс в хладилните помещения на супермаркетите се преследва сурово от закона.

5. В градчето Тремънтън (Юта), ако дама се отдаде на сексуални страсти с мъж в линейка, ще бъде повдигнато обвинение срещу нея, а на всичко отгоре името й ще бъде публично обявено в месната преса. Същият щат позволява и секса с животни, освен ако не го правите за пари. И това, ако не е прекалено!

6. Град Боузман е разположен на територията на щата Монтана, където законът не допуска секса след залез слънце в собствения ти двор, ако си гол.

7. Конърсвил се намира в щата Уисконсин, а въпросното градче е забранило на мъжа да стреля с пушка, докато жена му изживява оргазъм.

8. В някой региони на Охайо жените, които правят стриптийз пред снимка на мъж, могат да бъдат осъдени.

 


Тагове:   свобода,   страст,   любов,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2677715
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив