Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2011 23:12 - Бащата на Капка: Волен съсипа дъщеря ми!
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1741 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Той маха всеки, който се изпречи на пътя или по някакъв начин върви срещу него. Тя обаче няма как да бъде отстранена като общински съветник в София, защото е избрана мажоритарно”, казва още бащата на капка Сидерова.
image Той потвърждава факта, че Волен Сидеров я уволнил от поста главен редактор на вестник “Атака”. “Лидерът на "Атака" оставил съпругата си Капка заради депутатката Деница ГаджеваИбришимов за първи път признава, че причината за раздялата на дъщеря му с Волен е неговата връзка с Деница Гаджева. “Излязоха снимки. Когато фактите, боговете мълчат. Извадете ги тези снимки. Всеки се опитва сега да каже, че не е истина. Как така не е ясна! Тя е ясно и когато имат и снимков материал, всичко е едно към едно”, казва още Георги Ибришимов. Той обяснява, че конкретната причина за раздялата на двамата са снимки в жълт седмичник от съвместна почивка на Волен Сидеров и Деница Гаджева на морето.

Според него, лидерът на партията е виновен за катастрофалните й резултати на президентските и местни избори. Ибришимов подкрепя сина на Капка – евродепутата Димитър Стоянов, който поиска оставката на Сидеров, а в събота бе изключен от “Атака”.

“ Капка си има достойнство. Вие как бихте постъпили? Това е достойното. Когато се криеш като мишка, когато не можеш да правиш тези работи и не ти се удават, не ги прави публично като Волен. Да не говорим, че Митко Стоянов помогна на Деница Гаждева да стане депутатка. Тя му беше съученика. Все пак Димитър я покани – той беше основната причина тя да влезе в парламента. И какво стана накрая? Обвинява тя Капка, че е едва ли не е сивият кардинал на партията и я е набедила за любовница! Просто съм омърсен от тази работа”, казва още бащата на Капка Сидерова.

 


Тагове:   огнени,   секс,   свобода,   страст,   любов,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. yuliya2006 - КАПКА ГЕОРГИЕВА САМО МОЖЕ ДА СПЕ...
22.11.2011 09:40
КАПКА ГЕОРГИЕВА САМО МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ОТ РАЗДЯЛАТА СИ С ВОЛЕН...ВРЕМЕТО ЩЕ ГО ДОКАЖЕ...ИНТЕЛЕКТ КАТО НЕЙНИЯ..ПРИЗНАТ И ОТ САМИЯ РАДОЙ РАЛИН НЯМА МЯСТО ДО ТОЗИ СМЕШНИК И ГЛУПАК...

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
2. rosmistral - Капка Георгиева
22.11.2011 23:42
има място като журналист и писател в нашето общество. Още в началото на връзката със Сидеров, се изненадах че тя рискува личното си развитие в сянката на този неориентиран човек. Мисля,че тя само загуби от това. Време е да поеме по свой път и не е задължително това да бъде политиката. От там никой не е излязъл не омърсен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2679436
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив