Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2012 07:25 - Как се промени отношението към секса
Автор: platttonnn Категория: Тя и той   
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове:
0



Един на всеки десет от анкетираните е срещнал половинката си в мрежата и прави секс със случайни хора често image Според ново проучване на университети из Острова, сърфирането в социалните мрежи е изменило из основи отношението на младите към секса.

Една от основните нови тенденции е сексът пред уебкамерата, отбелязват изследванията.

Анкета на Плимутския университет, в която участвали 865 души на възраст между 16 и 24 години, предупреждава, че младите не споделят разбиранията на родителите си за любовта.

Един на всеки десет от анкетираните е срещнал половинката си в мрежата и прави секс със случайни хора често.

50% пък признават, че са извършвали полов акт пред камерата.
 

Една трета от тях дори са го правили с непознат.

"Резултатите от това проучване доказват, че технологиите са част от връзките за десетки хиляди души.
 

 

И това кара някои хора да бъдат безразборни. Ако търсите анонимен секс без връзки и чувства, е много по-лесно да го направите онлайн, отколкото да се запознаете с някого в местната кръчма", коментира експертът д-р Крис Скот.
 

Това обаче понякога води до катастрофален край. В най-крайните случаи жените дори биват убити от психопати, завърши британецът.

Подобно на голяма част от връстниците си, като тийнейджърка Беки изпитвала тревоги за това какво е мнението на околните й за нея и дали изобщо някога ще има приятел. Но след като била тормозена от съучениците си и в резултат развила тежка неувереност,
 

решила да предприеме драстичен подход.

Беки започнала да прави секс с непознати, с които се срещала онлайн, за да повиши увереността си и да се убеди, че е привлекателна. В продължение на години, когато била между 15 и 20-годишна, тя спала с над 40 случайни мъже. Проблемът обаче е, че случаят й не е никак частен, твърдят експертите.

"Срещах ги (в близки) градове или на места, където не познавам никого. В зависимост от времето, с което разполагахме, отсядахме в хотелска стая или просто използвахме колата", сподели тя в интервю.

Въпреки че първоначално не осъзнавала рисковете, до което поведението й води, с времето това се променило.
 

"Поумнях и разбрах колко опасно е това. В определен етап от живота ми бях пристрастена. Чувствах се добре в кожата си само по два-три дни. Беше ужасно", припомня си британката.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2677265
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив