Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2011 22:14 - БНТ взе пари от агенти на ДС, обвиняем, пожарникар и политически хамелеони
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 955 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 20.10.2011 11:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмина беквокалисти аплодираха арията на клеветата на Алексей Петров Събраните в студиото агенти на ДС, политически ренегати, маргинални политици, мйекащи в извращение на българския език и на нормалната мисловност, доказаха, че трябва да се забранят платените дебати, защото отблъскват зрителите от изборите и дават воля на цинична анти-гражданска извратеност.
  image В безпрецедентна пародия се превърна кандидат-президентският дебат по БНТ в сряда вечер. Вместо спор между политици, преследващи реални цели и предлагащи реални решения, зрителите на националната телевизия видяха тягостна "Трактор"-ска оран под одобрителните погледи на безкритични беквокалисти. Голите приказки за принципни позиции се обезсмислиха веднага щом мераклиите за медийна изява се наредиха пред микрофоните. Мария Капон, кандидат-президент на ЕНП забрави, че политическият й партньор Касим Дал прокле Ахмед Доган заради агентурното минало на ДПС-лидера и невъзмутимо застана рамо до рамо с доказания агент на Държавна сигурност Стефан Солаков. Представителят на НФСБ имаше шанса да не се чувства самотен, благодарение на присъствието в студиото на друг кадър на ДС - "войводата" Красимир Каракачанов.

Компанията бе допълнена от Румен Христов - близък приятел на зам.-председателят на ДПС Христо Бисеров. За разлика от останалите, той поне имаше причина да спести критиките си за президентските грешки през годините - все пак синият кандидат вече е бил част от екипите на двама държавни глави - Жельо Желев и Петър Стоянов.

Присъствието на г-н Никой, представил се като Николай Ненчев от БЗНС ( незапомнен съветник на вицепрезидента Кавалджиев), пък помогна на вечно разминаващия се с политическа легитимация Павел Чернев да излезе от миманса. Макар че несполучливият опит за пуч срещу собствения му благодетел Волен Сидеров да не е повод за гордост, окръгленият ексдепутат не блесна с аргумент, който да убеди зрителите, че с външния си вид е по-подходящ за главна роля в "Мисия Президент", отколкото за периферното му участие в "Мисия Лондон".

Алексей Петров се появи на екрана на обществената телевизия за втори път в сряда, след обширно представяне на "епичнат"а му битка срещу банките и партиите в сутрешния блок на БНТ само 10 часа по-рано. Дали заради лесно обяснимия страх от скандалното му минало или заради вродени угоднически навици, кандидатите чинно изслушаха  писмото, прочетено от Алексей Петров в стила на прокламациите на Ал-Джазира преди екзекуции на живо. Всъщност, обвиняемият по делото за криминалния "Октопод" превърна кандидат-президентския дебат в публично разчистване на лични сметки с премиера Бойко Борисов.

Седмината беквокалисти разглобиха вратовете си от одобрително кимане. Кулминацията дойде, когато Димитър Куцаров, представил се като инженер по противопожарна охрана, препитаващ се като охранител на богати евреи се вдъхновен от речта на охранителя Алексей Петров, препитаващ се от еврейски капитали в "Лев инс", предложи официална абдикация от политическа идентичност на претендентите, заявявайки: "Да се съберем и да изберем един претендент, зад когото да застанем всички".


Петко ТРАЯНЧЕВ, БЛИЦ



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Според напълно достоверни данни
20.10.2011 09:13
от медицинските статистики, у нас 1 800 000 души са с психически отклонения.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2677843
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив