Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 08:03 - BUMP прехвърля снимките ви вече и към компютър
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 810 Коментари: 0 Гласове:
0



 
image

Когато стане въпрос за прехвърляне на снимки от смартфона или таблета ви към компютър, разполагате с няколко стандартни опции. Свързване на устройствата чрез usb кабел,bluetooth, изпращането им по електронна поща, или чрез някоя от съществуващите cloud услуги.
Най-новата версия на Bump позволява да изпращате снимки до компютъра си, само с едно леко потупване, без дори да ви се налага да инсталирате страничен софтуер. След като вече сте инсталирали приложението на вашето мобилно устройство, отидете на адрес http://bu.mp от браузъра на компютъра и дайте разрешение(еднократно), за достъп на приложението до данните за местоположението ви. 
Изберете кои снимки искате да прехвърлите и натиснете спейс бара на клавиатурата, разклатете устройството леко и снимките ще започнат магически да се прехвърлят в прозореца на браузъра, където ще имате пет възможности. Преглед на голям екран, премахване на тези, които смятате, че не стават, изтегляне на една или всички наведнъж (под формата на .zip файл), вземане на връзка към снимката, която да изпратите до приятелите си чрез е-поща или директното им споделяне във Facebook. И така, какво е предимството на тази нова функция? Аз бих казал, че това е незабавният достъп и липсата на каквито и да е хардуерни и софтуерни зависимости. От видеото по-долу може сами да се убедите в предимствата на новата функция на Bump.

 

                        Линк към приложението в Google Play StoreBump от Bump Technologies inc.

 



Тагове:   азия,   Китай,   Америка,   Европа,   пазар,   долари,   коли,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676314
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив