Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2011 08:53 - Ето я срамната снимка на Юксел Кадриев!
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1275 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Водещият се натиска с ченге в хотел в Благоевград image image image Срамната снимка на Юксел Кадриев най-после излезе наяве! За нея се говори от месеци. Дори Венета Райкова от “Горещо” получи заплахи да не я показва в ефир, твърди в. “България днес”. Тя бе дълго критото доказателство за влечението на новинаря от бтв към собствения му пол.

Бруталната сценка е запечатана в кадър в края на 2007 г. На нея тв водещият с жар устремява устни към устата на непознат мъж. Партньорът му е налапал парче месо. Явно то е ужасно вкусно, защото Юки е приклещил с ръка приятеля си и сластно напада мръвката. Храната вероятно е само повод Кадриев да целуне този мъж. Снимката увековечава двойката в механа в благоевградски хотел. Двамата празнуват дните преди семейния празник Коледа.

Въпреки декемврийските температури, приятелите са така разгорещени, че дрехите хвърчат. Юксел е останал само по кожа и косми. Двамата са толкова увлечени един в друг, че са изключили за заобикалящия ги свят. Кадриев буквално не вижда нищо – примижал е в екстаз.

Според непотвърдена информация, човекът на снимката се казва Чавдар и работи в системата на МВР, твърди още изданието. Преди да премине на държавна работа се е подвизавал в обкръжението на Поли Пантев.

Този скандален кадър е прелял чашата на търпението в семейството на новинаря. Съпругата и тъщата не могли да понесат унизителната снимка на Юксел. Но това не е единственото фотоизвращение в биографията на Юксел.

Следващата жертва в албума на Юксел е колегата му от Нова тв Николай Дойнов, водещият на “Календар”. Дружбата им е скрепена с няколко снимки. Двамата новинари са уволени от фотообектива на ваканция в Рибарица.

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2659772
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив