Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2012 19:00 - Юлияна Плевнелиева излиза на светло
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 3095 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Първата дама на България Юлияна Плевнелиева ще се срещне с първата дама на САЩ Мишел Обама. Очаква се двете президентски съпруги да се видят по време на едноседмичното посещение на българския държавен глава в Щатите, което започва на 15 май, ден след рождения ден на президента. 


Росен Плевнелиев вече летя няколко пъти в чужбина сам и затова този път е поставил ултиматум на Юлияна – да замине с него, твърди “Всеки ден’, позовавайки се на източници от президентството.

 

В САЩ пристигането на двамата ще се приеме твърде добре, защото Обама непрекъснато наблягат на семейните ценности, а Мишел винаги е плътно до съпруга си на публични мероприятия. 

Освен това надали Юлияна има интерес да изпусне шанса, за който мнозина мечтаят – да се ръкуват с първата цветнокожа президентша на САЩ и модна икона на страната. 

Предварителната програма на Плевнелиев предвижда посещения в Сиатъл, Сан Франциско и Чикаго, както и много срещи с българската общност. Вероятно той ще отиде и до Силиконовата долина, която е меката на високите технологии.



Тагове:   азия,   Китай,   Америка,   Европа,   пазар,   долари,   коли,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676262
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив