Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2011 15:09 - Изрязаха бъбрека на пребития ученик
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 788 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наказателната акция била за отмъщение, бабаитите са трима image Както вече съобщихме, тийнейджър е бил зверски пребит от връстници вчера около 19:00 часа в двора на 35-о СОУ "Добри Войников", в което учи. След спешната операция той е останал без бъбрек, съобщиха по-късно от "Пирогов". Момчето е с опасност за живота. Той има наранявания по цялото тяло, като освен бъбрекът, е засегнат и далакът му.

Единият от тримата нападателите вече е задържан - 15-годишен ученик в строителната гимназия "Христо Ботев", съобщи БНТ.

От МВР потвърдиха за инцидента и уточниха, че сигналът е получен в 19.30 ч. на тел. 112. Незабавно на мястото на били изпратени автопатрул, криминалисти и инспектор от Детска педагогическа стая. Пред служителите битото момче успяло да каже, че малко преди това било нападнато от двама или трима непознати.

Според БНТ момчетата са имали стара вражда. На 7 ноември задържаният е бил пребит от пострадалия и негови приятели. По първоначални данни спорът е възникнал като конфликт между ученици от двете училища.

От пресцентъра на МВР уточниха, че на 11 ноември педагогическият съветник на 35-о училище сигнализирал в Четвърто районно управление за нарастващо напрежение между техни възпитаници и ученици от строителния техникум.

По-малките обаче били физически по-силни и нанесли побой на по-големите. Всички те били разпитани, единият от потърпевшите подал жалба и представил съдебно-медицинско удостоверение за нанесена лека телесна повреда. /БЛИЦ Още по темата



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676422
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив